Numele meu e Alin Rosca, nascut, crescut si scolit in Turda si Cluj-Napoca (cel mai frumos si mai mare cartier al Turzii, locul unde intorc autobuzele care pleaca din Turda)

Ce fac? De profesie... geograf. De fel... explorator.

De ce? Pentru ca povestea te mâna si cu toate ca de la Micul Print am aflat ca oamenii de pe planeta asta “cresc cinci mii de trandafiri intr-o singura gradina... si tot nu gasesc ce cauta” eu mi-am pus in minte sa caut lucruri frumoase.

In 1998 am infiintat Fundatia Potaissa, din 2005 umblu` prin Ardeal pentru pentru dezvoltarea comunitatilor locale (FRDS, CET, AIRDD, Henkel), iar din 2007 mi-am pus ”viziunile” intr-o mica firma, DaVision.

Dar cum tot amicul, si mic, si print spune ca "Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea întruna explicatii”, zic doar ca imi place sa ma plimb, si vreau ca si altii sa vina sa se plimbe pe meleagurile noastre... Plimbare... plimbare dar sa stim si noi... unde mergem, ce punem in bagaj, si cum ne echipam!

"A fi om înseamna a fi responsabil. Înseamna a cunoaste rusinea în fata unei nefericiri care nu parea sa depinda de tine. Înseamna a fi mândru de o victorie pe care au obtinut-o tovarasii tai. Înseamna a simti, asezandu-ti piatra, ca si tu contribui la construirea lumii." (Pamant al oamenilor, Antoine de Saint-Exupery)

 

Website:

Magazinu`cu echipamente si accesorii pentru mersu` la munte

Magazinu`cu echipamente si accesorii pentru bicicleala

Fundatia de Ecologie si Turism Potaissa

Junior Ranger "Potaissa" - educatie pentru cunoastrea si protectia naturii

TurdaTurism.RO - ecoturism in imprejurimile Turzii

Alin Rosca (website)

Plimbareli (video)

MyFlipboard ... cenaclu` de internet si flip

Hai la schi - Snowtrex ;)