DaVision este o societate comerciala, cu sediul in Turda, infiintata cu scopul de a desfasura activitati de promovare si conservare a patrimoniului turistic local (natural, istoric, cultural, traditional), prin furnizarea de servicii de publicitate si turism ca suport pentru dezvoltarea turismului responsabil în regiunea Turda.

 

 

Din 2007 oferim servicii de promovare si publicitate:

 • servicii de tipar (pliante, afise, brosuri, cataloage, calendare),
 • servicii de personalizare (textile, pixuri, umbrele, agende, etc)
 • realizarea de sisteme de prezentare (roll-up, banner, mesh, litere volumetrice, etc),
 • creatie publicitara si servicii web (realizare, gazduire si administrare)
 • realizare materiale de informare si promovare turistica (insigne, brosuri, harti, vederi, CD-uri multimedia, panouri informative, etc

 

Din 2010 magazinul DaVision ofera:

 • echipamente si accesorii necesare pentru ca mersu` la munte sa devina „placut de sigur”.
 • diferite accesorii si echipamente pentru desfasurare de activitati educative in natura (insigne, lupe, busola, binoclu, etc)
 • diferite produse ECO (pixuri si creioane colorate reciclate, lanterne cu dinam, incarcatoare solare, etc)

 

DaVision nu este doar un magazin, este locul de intalnire cu pasionatii de munte. Este locul unde se discuta despre ultimele noutati legate de echipamente si accesorii (pe care le vei putea testa la fata locului) iar de la salvamontisti, montaniarzi, ciclisti si drumeti cu experienta poti invata din tainele lor legate de mersul pe munte, si impreuna ne uitam la filme sau prezentari foto despre munti si alte activitati turistice.

 

Din 2004 facem prospectare si planificare pentru programe turistice locale: Potaissa – Arc peste timp, Junior Ranger, Natura si Aventura, Drumuri verzi, Rural Autentic, Iubitorii gastronomiei si Itinerarii religoase.

Sustinem activitatile de informare turistica locala, organizarea de excursii si activitati turistice in Turda si imprejurimi, pe valea Ariesului si in muntii Apuseni prin administrarea portalului www.turdaturism.ro si oferim servicii de consultanta pentru dezvoltare turistica locala.

Viziunea noastra este ca impreuna cu administratia locala si alte institutii locale, sa contribuim la

 • realizarea si implementarea de strategii locale pentru dezvoltarea unui turism responsabil, 
 • stimularea unui proces participativ pentru realizarea si implementarea unui brand turistic local si organizarea de campanii si evenimente de informare si promovare turistica
 • stimularea intreprinzatorilor privati in atragerea de fonduri in vederea dezvoltarii de activitati pentru dezvoltare turistica locala (turism, artizanat, agricultura traditionala) prin programe de finantare specifice. 

 

Toate programele si activitatile noastre incurajeaza dezvoltarea locala responsabila si durabila, prin punerea in valoare a resurselor si produselor locale, incurajarea si dezvoltarea producatorilor locali si stimularea micilor afaceri pentru dezvoltarea economiei locale.

 

Website:

DaVision - Publicitate si Turism (redirectat ... deocamdata)

Magazinu`cu echipamente si accesorii pentru mersu` la munte

Magazinu`cu echipamente si accesorii pentru bicicleala

TurdaTurism.RO - ecoturism in imprejurimile Turzii